Az önkormányzati választás 5 tanulsága / Vona Gábor vlogja - 43. rész

Share
Embed
 • Loading...
 • Published on:  Wednesday, October 16, 2019
 • Támogasd Te is a 21VloG-ot!
  https://patreon.com/21VloG

  Instagram: http://instagram.com/vona.gabor
  http://instagram.com/masodikreformkor

  Facebook: http://vonagabor
  http://masodikreformkor

  #VonaGábor #választás
 • Source: https://youtu.be/QTzV3wk20rc

Comment

 • András Tóth

  András Tóth

   7 days ago

  Megjegyzés a most elhangzottak 5. pontjához. "Ebben a világban minden nagykutya könyörtelen, sőt barbár, az elméletet alátámasztó bizonyítékoktól hemzseg az üzleti élet és a politika. Nem pazarolhatod az idődet nemes érzelmekre, muszáj megacéloznod magad. Készen kell állnod, hogy bárkit és bármit feláldozz a siker oltárán." - Jonathan Ames Mindennek megvan a maga sora.
  A politikus formálja az eseményeket. Az önkormányzat szemléli, a lakosság pedig csodálkozik rajtuk, amikor bekövetkeznek.

 • András Tóth

  András Tóth

   7 days ago

  Valamikor Orbán Viktor is ilyen "géppuskatűz" módjára szaporázta beszédét. Kicsit lassabban..., jobban érthető volna. A civil hangulatba-jövés lesz itt a népvándorlás mozgató rugója. CIVIL KURÁZSI. Kovász a kenyérbe. Mi lesz Orbánnal? Odabillent..., mint macska az egérbe... Mit ér a harag, hatalom nélkül? "A szó először a franciában bukkan fel mint "courage civil, az egyes ember bátorsága az önálló ítélethozatalhoz", és mint "courage civique, a tiszta állampolgári bátorság". A bátorságnak ez a két fajtája olvadt össze a "civil kurázsi" szóban. Az alattvalóból fokozatosan polgár lett, és civil alatt egyre inkább a 'nem katonai' jelentést értették."

 • András Tejfalussy

  András Tejfalussy

   7 days ago

  Vona Gábor miért működik közre a nemzsidókat a Nemzeti Stop Sóprogrammal (konyhasó helyett kálisóval sózással, lásd az izraeli Bonsalt hirdetést az interneten) a magyarokat életrövidítésben és ivartalanításban? Miért hallgatja el annak ellenére,, hogy pártelnöksége idején bemutattam nekik a honlapomon is közzétett biológiai hatás kalibráló mérési bizonyítékokat?

 • ladislav kocsis

  ladislav kocsis

   14 days ago

  Nem vagy te semilyen jós.Amirol beszélsz azt mindenki tudja.Te csak egy bukott politikus vagy,csakhogy kiver a frász hogy nem konyorog senki hogy térj vissza.Tanulhatnál a patkányoktól,azok mindig megtalálják a helyes megoldást hogy éhen ne dogoljenek.

 • Béla Egri

  Béla Egri

   14 days ago

  Neked kellett volna nyerni, ha nem léptél volna ki...

 • Gergely Magyar

  Gergely Magyar

   14 days ago

  Azzal hogy csúfos bukása után kiszállt az aktív politizálásból, majd kilépett a pártjáböl is, tulajdonképpen csak újra akarja építeni az imázsát, hogy mint nagyon demokrata, aki cigányhősöket akar ünnepeltetni, a balliberális oldalon mint megmentő tünhessen fel a 2022es választásokon, aki összefogja a torzsalkodó, szétesett ellenzéket. Nagy vízióban van, 21. századi politikusnak képzeli és próbálja eladni magát a nagy visszatérésig, de az árulása és álszent köpönyegforgatása ráégett mint műanyag a vaskályhára. Próbál menekülni ezelől, de aki egyszer elárulta bajtársait az nem ússza meg a következményeket. Szégyenfolt marad míg lélegzik e bolgón...

 • Papp Alexandra

  Papp Alexandra

   21 days ago +1

  Ezt teljesen jól ki elemezted és nagyon jól látod hasonlóan gondolom én is !!

 • Zsuzsanna Zakor

  Zsuzsanna Zakor

   21 days ago

  idö, 10:12, Ukrajna és Amerika befogja bizonyitani az egész világ elött ,a világ leghatalmasabb koruptt kormány a Fidesz és Orbán Viktor , És tudatják -,,Nem ök kezdték, De befejezni ezt a vitát, amiket Orbán robbantott ki Amerikábvan egy demokrata elnök jelöltt ellen, ÖK fogják és kurvára nem érdekli öket, hogyan mimodon hullik a Fidesz ,de hogy örökre megsemmirülnek erre felkészülhetnek, ,,- idö, 10:16, --csokoltattják az összes kurvákat is,

 • Valentin Korom

  Valentin Korom

   21 days ago

  A Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt amely valódi Nemzeti párt.Gábor ez neked tudom hogy fáj de ez az igazság.Nagyon lebecsülöd a 3-dik utat amely előbb utóbb győzni fog.Toroczkai pedig jó minisztertelnök lesz.

 • Gábor TÓTH P.

  Gábor TÓTH P.

   21 days ago

  2 Pólusúvá vált a politika és megszűnt a CENTRÁLIS ERŐTÉR " ? Értelmezés kérdése. Ajánlanám a Budavári 01 . választókörzet elemzését. Kezdjük a számszerű tényekkel...

 • Németh Attila

  Németh Attila

   21 days ago

  Tiszteletem uram ! De írt nekem valamit. Ez pedig , szia ! Rég beszéltünk. Sajnos többet nem tudok válaszolni , mert valami végett , nemtudok üzenetet írni oda.
  Viszont , amit , elötte kűldtem , arrol már tud a Jobbik Országos Hivatala és nem írok nevet nem írok , hogy ki.

 • Bence Bíró

  Bence Bíró

   21 days ago +4

  A Mi Hazánk mozgalom az egyetlen olyan párt ami szélsőségesen, de kiáll a NEMZET-ért!

 • Eard waith

  Eard waith

   21 days ago

  Rajta vagy te is a listámon Gabika. Csak így tovább!

 • Németh Attila

  Németh Attila

   21 days ago +1

  Respect VONA !

 • Németh Attila

  Németh Attila

   21 days ago

  Halálossan fenyegetett Orbán 2017-ben. MOSTANTOL ÁMEN NEKIK MIND EGYTŐL EGYIG , VELEM KEKECKEDET MÉG EZ A KORCS TEKNŐVÁLYÓ IS. ELŐBB UTÓBB EL JÖN AZ IDEÜK !

 • Németh Attila

  Németh Attila

   21 days ago

  Egyszer meg messengeren fenyegető üzeneteket kaptam tőlük 2017-ben avval fenyegetett hogy én megyek a fekete pincébe , már , mint a hullaházba , mert én írtam neki azt is hogy építsen határokat és meg mertem kérdezni hogy ő az - e. Én a maga helyükben kűlföldi készenlétiseket kűldtem volna rég rájuk , kűldjek rájuk pár ezredet , nekem meg van az MI5 email és telefonszám , meg egy húzásuk van én el rendeztetem őket a helyükre !

 • Zoltan Fabian

  Zoltan Fabian

   21 days ago +1

  Beszelhetsz bármit a hiteled elszállt. Áruló vagy.

 • Németh Attila

  Németh Attila

   21 days ago

  Orbi nagyongy elszánta magát , de ez nem fog neki össze jönni már rég vesztessek , mert világhírük van , Teresa-t is ki akarta nyíratni az Oroszokkal , valami parfüm üvegben lévő méreggel és ezt talán rám fogták !

 • Enikő Ruppert

  Enikő Ruppert

   21 days ago

  Kedves Gábor! Te miért feküdtél le nekik? 2010 előtt sok mindent ígértél, majd a Parlamentbe jutás követően felcsináltattad magadat a fidesszel! Jó tág lett a segged nekik! No, persze, hogy megkaptad a jutalékodat (200-300 millió), most eléldegélsz belőle és most osztod az észt! Szégyen, hogy az ilyen még nyilvánosságot kaphat! Milyen most élni a 11. kerületi 150 nm-es penthousban? Azt megelőzően az 50 nm-es panelban tengődtél...azok, akik segítettek neked, azokat magasan lesz@rdat 8 éven keresztül.

 • serpens8

  serpens8

   21 days ago

  Át kell lépnünk a 21. századba! Inshallah!